18 februarie 2017- Dar de sustinere pentru Speranta TV si Radio Vocea Sperantei

16.02.2017- Ne-ai fost alături, ne-ai urmărit și ne-ai recomandat. Ne-ai susținut moral și financiar. Pentru toate acestea îți mulțumim. Din inimă! Pe data de 18 februarie 2017 fii prezent în Bisericile Adventiste din întreagațară și din diaspora, biserici din care faci parte sau pe care le frecventezi. Va fi momentul nostru de mulțumire față de tine. De asemenea vei avea ocazia să oferi suportul tău financiar pentru misiunea Speranța TV și a Radio Vocea Speranței.
Îți mulțumim că ești alături de noi. Doar împreună putem duce Vestea Bună în casele tuturor românilor. Dacă te-ai gândit vreo clipă că simplul tău LIKE la postările noastre, simpla recomandare a posturilor Speranța TV și RVS, ori darurile financiare pe care le oferi sunt în zadar, aveam o veste excelentă pentru tine.
Primim sute de mesaje de la persoane care ne urmăresc și care, rând pe rând, se decid să își dedice viața lui Dumnezeu. Poate că și în biserica ta ai întâlnit cel puțin o astfel de persoană. Felicitări! Datorită susținerii tale, din ce în ce mai mulți oameni îl primesc pe Isus în inima lor.

Redacția Speranța TV și Radio Vocea Speranței, februarie 2017