Cel mai gustos sos de pizza, la indemana oricui

In ocazia trecuta am prezentat reteta blatului de pizza, iar acum oferim o sugestie pentru sos de pizza.
Cum il preparam?
Avem nevoie de:
3 cepe
2 ardei rosii
300 g ciuperci
300 ml ketchup
2 lg de boabe de porumb
o lingura de masline taiate felii
o lingurita de oregano
o lingurita de busuioc
100 g tofu
Ceapa se taie solzi si se pune la calit cu putina apa si sare. Se adauga ardeii tocati feliute si ciupercile tocate. Dupa 15 minute se adauga ketchup, oregano si busuioc, dupa care se ia de pe foc. Sosul se asaza peste aluatul tinut deja 15 min la cuptor, apoi se presara maslinele si porumbul. Tava se pune la cuptor si se lasa 15 minute, apoi se scoate si se rade deasupra toful.
Veti simti ca ati adus intreaga Italie in bucataria voastra. Aromele sunt ademenitoate, iar gustul exceptional.
Pofta buna!

O reteta culinara preparata de catre Dorelia Pironea