Ediții speciale spirituale- eveniment la Speranța TV și Radio Vocea Speranței

10.02.2017- În luna februarie 2017, între datele de 10 și 25,  Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România desfășoară un program evanghelistic unic pentru țara noastră. Prin emisiunea Asemenea LUI, sunt prezentate subiecte de interes pentru oricine, teme religioase care Îl au în centru pe Isus Hristos: se va vorbi spcific în fiecare ediție despre Persoana lui Isus, despre învățăturile lui Isus, despre tot ce Acesta a întreprins pentru salvarea sufletelor noastre.
Emisiunea – ediție specială spirituală- Asemenea LUI beneficiază și de o adresa de e-mail prin care mesajele tuturor sunt primite cu interes pe tot parcursul acestui eveniment evanghelistic: asemenealui@speranțatv.ro . La fel ca și în cazul celorlalte emisiuni difuzate în direct la postul de televiziune Speranța TV este valabil si numărul de sms: 0751400300. Orice întrebare, mesaj sau comentariu este așteptat și răspunsul va fi oferit în cadrul edițiilor emisiunii Asemenea LUI.
Idealul Cerului pentru fiecare dintre noi este să fim Asemenea LUI. Misiunea lui Isus Hristos a constat tocmai în a-l aduce pe om aproape de Dumnezeu. Acesta este proiectul principal al Divinității. Dacă vom fi Asemenea LUI vom putea să fim mântuiți.
O ființă umană are un potențial nelimitat în momentul în care tinde să ajungă Asemenea LUI. Trebuie ca noi, să ne dorim să fim aproape de El, în asemănare cu EL.
Efeseni  4: 11-13 – „Şi El a dat pe unii apostoli, pe alţii proroci, pe alţii evanghelişti, pe alţii păstori şi învăţători; pentru desăvârşirea sfinţilor, în vederea lucrării de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos, până vom ajunge toţi la unirea credinţei şi a cunoştinţei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos;”
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Vă așteptăm să ne fiți alături ÎN DIRECT la Speranța TV cu preluare la Radio Vocea Sperantei, de la ora 21.00.
www.sperantatv.ro/urmareste-live
www.rvs.ro/live