Explozie la un bancomat de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală

20.05.2019 - O explozie a avut loc, luni dimineață, la un bancomat de pe bulevardul Theodor Pallady, din Bucureşti. Aparatul a fost  distrus în totalitate. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca deflagraţia să fi fost provocată de persoane care au comis un jaf. Poliția urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.
Explozia a fost atât de puternică, încât a spart toate geamurile băncii și a distrus fațada băncii. Locatarii din blocul în care se află bancomatul au fost treziți din somn din cauza zgomotului puternic.
Sistemul de alarmă al băncii nu a pornit.
"În această dimineaţă (luni dimineaţa n.r.), în jurul orei 4, 20, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bdul Theodor Pallady s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. Ajunşi la adresă, poliţiştii au luat primele măsuri, au asigurat zona, fiind declanşată şi cercetarea locului. Urmează ca împreună cu reprezentanţi ai unităţii bancare să fie stabilit prejudiciul", a anunţat Poliţia Capitalei.
Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.