Informatii meteo: Azi se raceste simtitor, iar de maine vine toamna

22.10.2017-  Astfel, dupa ce vineri au fost peste 29 de grade la Drobeta Turnu Severin si Calafat, iar la mijlocul saptamanii s-au inregistrat 28 de grade in Capitala, duminica temperaturile vor scadea cu 4-5 grade la nivelul intregii tari, fara ca maxima sa mai depaseasca 24 de grade.
Tot de duminica vor aparea ploile, pentru inceput in estul si nord-estul tarii, precum si la munte. Astfel, daca in toate masivele au fost temperaturi maxime pozitive in ultimele zile, de duminica apar precipitatii la inaltimi mari, iar vremea va fi geroasa.
Partea buna este ca, in majoritatea regiunilor, soarele va fi in continuare prezent, astfel ca ne putem bucura de ultima zi de toamna calda. Spre exemplu, in Capitala sunt asteptate 21-22 de grade.
Este posibil sa fie, insa, ultima zi cu astfel de temperaturi ridicate in Bucuresti, deoarece de luni maximele nu vor mai trece de 18 grade, in timp ce spre mijlocul saptamanii mercurul din termometre nu va indica mai mult de 10-11 grade pe timp de zi si sunt posibile precipitatii.