O lege care sperie deja oamenii de bun simț din România: Legea recursului compensatoriu

16.01.2019 - Premierul Viorica Dăncilă va avea o întâlnire, miercuri în jurul orei 12.00, la Palatul Victoria, cu ministrul Justiţiei Tudorel Toader au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Cei doi vor discuta despre recursul compesatoriu.
Referitor la subiect, şeful Exectivului a declarat, marţi la Strasbourg, că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Cabinetul Cioloş, fiind o decizie „neinspirată”. Dăncilă a adăugat că va discutat cu ministrul Tudorel Toader pentru a analiza efectele acestuia şi pentru a lua o decizie în acest sens.
„După cum ştiţi această lege a recursului compensatoriu a fost iniţiată de Guvernul condus de Dacian Ciolos şi cred că a fost o decizie neinspirată la acel moment. Mâine mă voi întâlni cu ministrul Justiţiei tocmai pentru a luă o decizie, care au fost efectele acestei legi astfel inmcat decizia noastră să reflecte realitatea în România şi lucrurile care s-au întâmplat să nu mai aibă loc. Nu pot să iau o decizie până nu vorbesc cu cei în domeniu”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Strasbourg.