PSD a lansat, chiar în timpul conferintei de presă a lui Klaus Iohannis, imagini false cu acesta, purtând cască în ureche

15.11.2019 - Gabriela Firea, Florian Bodog și mai multe filiale PSD, au distribuit pe Facebook un colaj cu imagini false, în care susțineau că președintele Klaus Iohannis a purtat o cască în urechea stângă, la conferința de presă de miercuri seară.
PNL a publicat, în timpul conferinței de presă, doua fotografii făcute președentelui Klaus Iohannis, pentru a demonta fake-newsul celor de la PSD.
Klaus Iohannis a răspuns chiar în timpul conferinței, la întrebarea unui jurnalist: „Aici nu, aici nu, cred că aici (facând semn cu degetul spre cap). E totuși ciudat, mă bănuiți că fără copiuță nu merge? Nu cred că mă bănuiți”. Șeful statului a întors capul atât în stânga cât și în dreapta, pentru a arăta că nu are cască.
Fotoreporterul Octav Ganea, de la Inquam Photos, a publicat o fotografie realizată președintelui. din lateral, pentru a demonta știrea falsă răspândită de cei de la PSD.
 
sursa: infobucharest.ro