Restricţii de circulaţie pentru Ziua Naţională

În zilele de 26 și 30 noiembrie, începând cu orele 22:00, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș (între Intrarea Pescăruș și Restaurant Pescăruș), cât și în alveolele de pe Şoseaua Kiseleff, în zona Monumentului Infanteriei.
Pe 27 noiembrie are loc repetiţia generală pentru parada militară. Între orele 7:00 – 16:00, va fi închisă total circulația pe Şoseaua Kiseleff, între Piața Presei Libere și Piața Victoriei, precum și pe străzile adiacente: Bd. Al. Constantinescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Mareșal Averescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Constantin Prezan (între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle) și pe Str. Ion Mincu (între Bd. Aviatorilor și Bd. Ion Mihalache).
Traficul rutier va fi restricționat temporar și pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăști și Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii. Va fi restricționată circulația în pasajul de la Piața Presei Libere, pe sensul de deplasare către Piața Arcul de Triumf.
De Ziua Naţională, între orele 4:00 – 16:00 va fi închisă total circulația pe Şoseaua Kiseleff (între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei) și pe străzile adiacente: Bd. Al. Constantinescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Mareșal Averescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Constantin Prezan (între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle) și Str. Ion Mincu (între Bd. Aviatorilor și Bd. Ion Mihalache).
Alte restricții vor fi pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăști și Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii, și în pasajul de la Piața Presei Libere. Se va restricționa traficul rutier pe banda I de circulație pe Bd. Aviatorilor, banda I a Șoselei București - Ploiești (sensul Piața Presei Libere - Fântâna Miorița) și banda IV a Șoselei București – Ploiești (sensul Fântâna Miorița - Piața Presei Libere).