Sănătate- poftă bună cu Dorelia Pironea - Quiche vegan- o idee pentru micul dejun

Daca e indicat sa mancam la micul dejun ca un rege, atunci Quiche vegan cu ardei sa fie. 
Quicheul acesta va fi fara crusta si se pregateste din:
    250g tofu cu marar
    2 morcovi, dati pe razatoarea mica
    1 ceapa, maruntita
    3 catei de usturoi, pisati
    ~250g felii de ardei gras
    ½ cana faina
    ½ cana lapte de soia
    1 Lingura tarate de psyllium
    2 Linguri fulgi de drojdie
    ½ lingurita bicarbonat de sodiu
marar, maruntit
    sare si piper macinat
    ulei
Puneti, in robotul de bucatarie,  toful, laptele de soia, bicarbonatul de sodiu, faina si taratele de psyllium . Procesati-le pana devin o pasta fina. Puneti compozitia intr-un bol. Adaugati restul ingredientelor, exceptand ardeii. Ungeti o tava rotunda cu putin ulei. Puneti compozitia in forma. Adauga feliile de ardei gras pe deasupra. Puneti quiche-ul la cuptor la 180C pentru cca 30 de minute. Asteptati. Luati o manusa de bucatarie si trageti tava din cuptor. Asa-i ca miroase si arata delicios?
Pofta buna!

O reteta preparata de Dorelia Pironea