Trafic ingreunat dinspre mare si munte

01.05.2017- Traficul s-a aglomerat pe sensul de mers Agigea-Constanţa, în zona Podului Agigea, pe DN 39, fiind coloană de aproximativ 400 de metri, în timp ce şi valorile de trafic de trafic au crescut şi pe sensul de coborâre al DN1, Braşov-Ploieşti, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Românii care au petrecut minivacanţa de 1 mai în România se întorc la locurile de muncă din vestul Europei, timpii de aşteptare la ieşirea din ţară la graniţa cu Ungaria ajungând chiar şi la o oră.
Cele mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa cu Ungaria au timpi de aşteptare pentru maşini mici de până în 30 de minute, însă la Petea se aşteaptă chiar şi 60 de minute.
Cele mai multe maşini care ies din ţară au numere de Austria, Italia şi Germania, fiind vorba de români care muncesc în vestul Europei şi care şi-au petrecut vacanţa de 1 mai în ţară, iar în acest moment se întorc la locurile de muncă.
Pe de altă parte, pe sensul de intrare în ţară se înregistrează timpi de aşteptare de 10-20 minute. Cel mai mult se stă la Petea, aproximativ 30 de minute.