Un avion Tarom, cu 39 de pasageri, a iesit de pe pista la aterizarea pe aeroportul din Chisinau

04.06.2017- Un avion al companiei Tarom a ieşit, duminică seara, de pe pistă, la aterizarea pe aeroportul din Chişinău. Niciun pasager nu a fost rănit, transmite site-ul publika.md. Tarom a transmis, legat de incidentul de pe aeroportul din Chişinău, unde un avion al companiei a ieşit de pe pistă, că, în momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale. Avionul va fi supus verificărilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.
Tarom a transmis, legat de incidentul de pe aeroportul din Chişinău, unde un avion al companiei a ieşit de pe pistă, că, în momentul frânării, aeronava a avut deplasări anormale. Avionul va fi supus verificărilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.
”Cursa TAROM ROT 207 Bucureşti – Chisinău de astãzi 4 iunie 2017 operatã cu aeronavă ATR 42 a aterizat la ora 18: 12 minute pe aeroportul din Chişinău. În procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute, aeronava a avut nişte deplasări anormale, echipajul depunând eforturi să redreseze aeronava care a ieşit uşor din pistă”, transmite compania Tarom.