Aeroportul Timișoara reia zborurile spre destinatii din Marea Britanie, Spania și Belgia

08.07.2020 - Reprezentanții aeroportului anunță că miercuri se reiau și zborurile directe spre și dinspre Bruxelles - Charleroi și Valencia, iar din 10 iulie se va relua și cursa directă spre și dinspre destinația Madrid.
Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România și alte țări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe Aeroportul Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneția), Franța (Paris-Beauvais).
Ca urmare a reactualizării listei țărilor care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din Germania, Italia și Franța, se mai adaugă un număr de 22 de țări.
„Cu 3 dintre acestea Aeroportul Timișoara are legătură aeriană directă, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi)”, au precizat reprezentanții aeroportului.