EVENIMENTE

Directionează 3,5% din impozitul pe venitul tău către Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Speranța TV și Radio Vocea Sperantei există pentru ca oamenii din jurul nostru să poata primi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamană, vestea cea bună ca viața aceasta poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai liniștită, mai sănătoasă, mai plină de sens.
Mai mult, vestea cea bună este că viața aceasta nu este totul! Tințim valori veșnice!
Poți susține și tu activitatea noastră, fară să te coste nimic, direcționând 3,5 % din impozitul pe venitul plătit Bugetului de Stat către Speranța TV şi Radio Vocea Speranței.
 
Completează formularul 230 cu datele personale şi cu datele de identificare ale Asociația Centrului Media Adventist:
 
Denumire entitate nonprofit: Asociatia Centrul Media Adventist
Cod fiscal RO 29930109
Cod IBAN: RO 03 RNCB 0479 1273 4860 0001, BCR Agentia Baneasa.
 
SAU
 
Descarcă de aici: Declaratia 230, dacă ai venituri din salarii.
 
Pentru detalii, telefonează la 021.269.04.81.


Canalul de YouTube al televiziunii Speranta TV a ajuns la 100.000 de abonati

La început de pandemie romanii au arătat un interes crescut pentru programele tv, însă in 2021 preocuparea aceasta a scăzut. În ultimii doi ani activitatea online a fost atent monitorizata de Centrul Media Adventist. Dovada stă în numărul impresionat de vizionari pe canalul de YouTube al televiziunii. Puse cap la cap, vizualizările din ultimul an făcute de cei care au accesat materialele contului Speranța TV au fost de 2.927.677 de ore, ceea ce s-ar putea traduce ca o singura persoana a urmărit programele Centrului Media Adventist timp de 334 de ani.
În ce privește vârsta celor care accesează materialele contului de YouTube- Speranța TV, cei mai mulți, 21.2%, reprezintă segmentul de vârstă 25-34 de ani, urmați fiind de categoria 35-44 de ani, în procent de 20.3%.
Contul de YouTube este foarte urmărit si de persoane aflate în afara țării, cele mai multe accesări venind din Germania, Spania, Moldova si Italia, numărul total al celor din diaspora, reprezentând 41,2% din totalul vizitatorilor.
Cel mai urmărit produs media de pe contul de YouTube al Speranței TV, este o piesa care aparține tinerilor de la Unisong, care a ajuns la 1,3 milioane de vizualizări.
In schimb, în 2021, cel mai urmărit produs media a fost un episod al emisiunii Editie speciala, realizată de  către Tiberiu Nica, cu titlul – Ce se întâmplă după ce omul moare.
Ediția este pe cale sa atingă un milion de vizualizări.
Emisiunile cu profil religios si medical adună săptămânal mii de vizualizări, responsabilii departamentului online oferind utilizatorilor platformei YouTube emisiuni alese cu grija care răspund nevoilor publicului din online.
De asemenea, cei interesați, se pot abona si pe canalul de YouTube – Speranța Kids, dedicat celor mai mici dintre telespectatori.
https://www.facebook.com/sperantatv.ro/videos/1759548540898060

Editor știre: Sorin Dinu
De la 1 decembrie emisiuni noi la Speranța Tv și Radio Vocea Speranței

Începutul iernii a venit cu o grilă nouă de programe pentru Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

A venit rândul publicului tânăr să fie în atenția noastră, așa că grilele noi de programe aduc titluri noi, de interes pentru copii, adolescenți și tineri. Sperăm ca emisiunile noi să răspundă nevoilor și așteptărilor lor. Chiar dacă publicul tânăr nu este un mare consumator de mass-media in format clasic, adaptarea unor proiecte și pregătirea lor pentru mediul online, cu siguranță va atrage un public nou.

Două dintre proiectele vechi ale postului de televiziune au ajuns la final. De acum, în fiecare duminică la ora 21:00 la Speranța TV (și în reluare lunea la ora 11:00), în locul emisiunii „Tinerețea e o artă”, Sorin Dinu, împreună cu noul său coleg de platou Mircea Mîndăeanu, le dau întâlnire tinerilor la „Confruntarea generațiilor”. Emisiunea are un format inedit, în care reprezentați ai generațiilor diferite vin să-și confrunte ideile și cunoștințele.

Emisiunea „Dialoguri pentru tineri”, realizată de pastorul Costi Gogoneață va fi înlocuită de un proiect nou, realizat în colaborare cu Asociația Respiro. Emisiunea „Respiro” realizată de pastorul Claudiu Țepuș va fi difuzată la Speranța TV duminica la ora 15:30 și în reluare la ora 23:30. La radio Vocea Speranței emisiunea „Respiro” va putea fi ascultată în fiecare joi, la ora 16:00 și în reluare la ora 23:30.

Un proiect nou, mult așteptat de cei mici, încununează eforturile Speranța Tv și ale Departamentului de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România. Emisiunea „Explo”, realizată de Cora Albu se adresează copiilor din clasele gimnaziale și va avea un format dinamic, cu muzică, abilități practice, povestiri, curiozități – toate menite să îi ajute pe copii să își dezvolte un caracter în care valorile biblice au primul loc. Emisiunea se va difuza la Speranța TV în fiecare sâmbătă la ora 14:00 și în reluare duminica la ora 09:00.

Cel de-al patrulea proiect dedicat tinerilor are formatul unui podcast în care uneori, sub protecția anonimatului, tinerii își vor împărtăși frământările despre cele mai delicate aspecte ale vârstei. Alături de ei în cadrul emisiunii „Adevăr și provocare”, va fi Dana Bordeianu. Emisiunea se transmite la Radio Vocea Speranței în fiecare duminică la ora 21:30 și în reluare vinerea la 13:30.

Noutățile pentru tineri nu se opresc aici. În grila de programe Radio Vocea Speranței își găsește locul din luna decembrie un proiect nou dedicat celor care sunt la început de drum în doi, dar și familiilor cu experiență. „La bine și la greu” este titlul unei noi emisiuni realizată de Ana Maria Sandu, avându-l ca invitat permanent pe pastorul Cătălin Bărbulescu. Emisiunea se difuzează în fiecare duminică la ora 21:00 și în reluare, marțea la ora 13:30.

  Ascultătorii Radio Vocea Speranței vor mai avea parte de o surpriză editorială. „Esența credinței” este un titlu nou de emisiune al cărei realizator este Bianca Timșa Stoicescu. Alături de invitații ei speciali, va dezbate rând pe rând cele mai importante învățături ale Bibliei și  va scoate în evidență cât de important este să fim ancorați în Scriptură atunci când alegem ce să credem.

Având la bază tot Scriptura și învățăturile ei, Crina Poenariu se alătura echipei de realizatori de emisiuni la Speranța Tv. În fiecare sâmbătă începând ora 16:00 (în reluare sâmbătă ora 01:00), alături de invitații ei, pastori sau laici din zona Transilvania de Sud va purta un dialog sub genericul „ÎntreVederi”. Emisiunea se realizează în studioul Speranța Tv – Radio Vocea Speranței Brașov. Emisiunea se difuzează și la radio, sâmbătă la ora 14:00 (în reluare sâmbăta la ora 03:00).

Nu în cele din urmă, cu siguranță un proiect mult așteptat de credincioșii adventiști din întreaga țară și nu numai, este emisiunea de „Știri”, difuzată în fiecare vineri de la ora 19:30 și în reluare sâmbăta la ora 15:30, realizată în colaborare cu Departamentul Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Cele mai importante evenimente ale Bisericii Adventiste de la nivel național și internațional vor fi prezentate de Sorin Dinu.

Emisiuni în limba engleză difuzate în premieră și titluri noi de rubrici în cadrul emisiunii „Start cu Speranță” (Jurnalul copiilor, Cărți 100!) completează grilele de programe Speranța Tv și Radio Vocea Speranței la categoria noutăți începând din luna decembrie 2021.

Sperăm ca toate aceste noutăți să vă stârnească interesul și să vă țină cât mai aproape de Speranța TV și Radio Vocea Speranței!

Ne dorim să răspundem nevoilor dumneavoastră și să ducem mai departe veștile bune către cei ce au nevoie să afle că Speranța lumii este mântuirea oferită de Dumnezeu și viața veșnică promisă de El.

Apăsați  AICI pentru a descărca grilele de programe Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

Cristina Ișvan, director de programe Speranța TV și Radio Vocea Speranței

30.11.2021