Aglomeratie pe șosele și în aeroporturi. O pană de curent pe aeroportul Otopeni a blocat complet zona de control pașapoarte

16.08.2019 - Aglomerație și nervi joi pe aeroportul Otopeni la ora prânzului.  O pană de curent de numai câteva minute a blocat complet zona de control pașapoarte.
Timp de douăzeci de minute polițiștii de frontieră nu au putut verifica actele pasagerilor pentru că întregul sistem s-a resetat și a repornit destul de greu. Așa că la punctele de trecere s-au format cozi uriașe.
Oamenii se grăbeau spre porțile de îmbarcare și  mulți și-au pierdut repede răbdarea. Într-un final situația a revenit la normal.
Traficul este în continuare aglomerat și pe Autostrada Soarelui, în zona Fetești, pe sensul Bucureşti-Constanţa. Cozile de mașini se întind pe mai mult de 10 kilometri.
Ambuteiajul de pe sensul spre mare este cauzat de faptul că mulți şoferi preferă să plătească taxa de pod la ghişeu și nu online.
Astfel, cei 100 de kilometri de autostradă de la Feteşti la Mamaia care sunt străbătuţi în mod normal în sub 50 de minute, sunt parcurşi acum în mai bine de două ore.