Comisie de anchetă la RATB dupa ce un tramvai a luat foc in trafic în Capitala

24.08.2017- Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că un tramvai al liniei 25 a luat foc pe bulevardul Timişoara din Capitală, în apropierea mall-ului AFI Cotroceni, între Vasile Milea şi Răzoare. Patru persoane au acuzat dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi au fost transportate la spital. Astfel, două persoane au ajuns la Spitalul Universitar şi două la Spitalul Elias. Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25, 35 a fost reluată după jumătate de oră de la incendiu. Ulterior, primarul general al Capitalei a dispus constituirea unei comisii de anchetă care să stabilească din ce cauză a luat foc, în mers, un tramvai al RATB în care se aflau zeci de călători.
Patru călători aflaţi în tramvaiul care a luat foc au suferit entorse pentru că au sărit din vehicul
Cele patru persoane ce se aflau în tramvaiul care a luat foc, miercuri dimineaţa, în Capitală, au ajuns la spital cu entorse pentru că au sărit din vehicul în timp ce acesta se afla în mers, a afirmat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.
Potrivit sursei citate, cele patru persoane au o stare bună. Ele sunt conştiente.
Cei patru pasageri au ajuns la spital cu suspiciuni de entorse la glezne pentru ca au sărit din tramvai în timp ce acesta mergea.
Coordonatorul SMURD Bucureşti a precizat că două dintre victime au fost transportate la Spitalul Universitar, iar alte două, la Spitalul Elias.