Iubire si respect pentru mama!- o noua campanie Speranta TV si Radio Vocea Sperantei

06.03.2017- In fiecare an, odata cu venirea primaverii, avem dorinta de a fi mai buni, mai aproape de Dumnezeu si cu mult mai multa pretuire fata de ceilalti. In 2017, postul de televiziune Speranta TV si postul de Radio Vocea Sperantei dedica prima saptamana a lunii martie aprecierii fiintei prin care am ajuns la viata: mama.

Mama este unica, mereu aproape de copii, persoana care sfatuieste de bine si indeamna la credinta in Dumnezeu. Biblia ne spune ca intotdeauna copii sunt un dar din partea lui Dumnezeu (Psalmul 127:3-5).

Rolul de mama inseamna bucurie. Pe parcursul trecerii timpului si mama se schimba, se dezvolta si se adapteaza copiilor. Incurajarea venita din partea unei mame este de nepretuit.

Deuteronomul 6: 5-7: „Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată puterea ta. Şi poruncile acestea, pe care ţi le dau astăzi, să le ai în inima ta. Să le întipăreşti în mintea copiilor tăi şi să vorbeşti de ele când vei fi acasă, când vei pleca în călătorie, când te vei culca şi când te vei scula. Să le legi ca un semn de aducere aminte la mâini şi să-ţi fie ca nişte fruntarii între ochi.”

Sa manifestam mereu, mai mult decat oricand, iubire si respect pentru mama!

Redactia Speranta TV si Radio Vocea Sperantei

https://www.youtube.com/watch?v=YDYpMWyEn2I&feature=youtu.be&list=PLXw_-AgCC02h2dMyZ5atXx9h-5ldPuBES