Grilă nouă la Speranța Tv și Radio Vocea Speranței - Mai multe emisiuni... mai multă speranță

Sunt schimbări importante în grila de programe a posturilor Speranța TV și Radio Vocea Speranței. Peste 20 de titluri noi de emisiuni și rubrici pot fi urmarite la radio și televiziune. Alte câteva emisiuni sunt difuzate într-un format nou.

Grila de programe a postului Speranța Tv numără aproape 60 de titluri unice de emisiuni și rubrici, acoperind o gamă variată de subiecte și tematici.

Schimbările impuse de obiceiurile noi de consum media, precum și de creșterea tot mai mare a interesului pentru zona online, au dus la câteva modificări semnificative și anume introducerea în grilă a unor rubrici, presărate pe tot parcursul zilei, precum și scurtarea duratei mai multor emisiuni.

De asemenea, dinamica de personal și nevoile instituției, au dus la încheierea unor proiecte și lansarea altora noi, au dus la îmbogățirea echipei de realizatori și gândirea unor formate noi de emisiuni.

Iată care sunt noutățile ce sperăm să răspundă nevoilor publicului nostru:

Emisiunea „Start cu Speranță” (realizatori Edisa Soare Bucur, Andreea Stanciu și Mircea Mîndăianu) se va difuza în direct de luni până vineri de la ora 08:00, simultan la radio și la televiziune.

Emisiunea „Sănătate cu prioritate” (realizator Raluca Mateescu) se va difuza în direct de luni până miercuri de la ora 19:00 la Speranța TV.

Emisiunea „În obiectiv” își schimbă formatul și echipa de realizatori, astfel Alex Natsis, Laurențiu Prună și Sorin Dinu vă așteaptă în direct de luni până miercuri de la ora 20:00, atât la radio, cât și la televiziune.

Emisiunea „În Centrul atenției” revine în grila de programe a postului Speranța TV. Valeria Sitaru vă așteaptă în fiecare duminică de la ora 20:00.

Emisiunea „Lumea religioasă azi”, revine și ea în grila de programe. Într-un nou format, mai dinamic și mai actual, Beatrice Lospa vă dă întâlnire în fiecare zi, de luni până joi la ora 22:30 la Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

Penina Cirț revine la Speranța TV cu două emisiuni noi. „Oameni și povești”, joi de la ora 19:00 și „Portative și portrete”, sâmbăta de la ora 20:00.

Să petreceți „Duminica împreună” este invitația Laviniei Ștefan, care timp de două ore va fi gazda unei emisiuni de tip magazin, ce se va difuza duminica de la ora 16:00.

Două emisiuni de copii, se adaugă noii grile de programe: „Căsuța cu idei” (realizator Mioara Mihai), duminica de la ora 10:00 și „Copiii Regelui”, o emisiune în limba engleză, dublată în limba română, duminica de la ora 13:00.

O altă emisiune în limba engleză, foarte apreciată la nivel mondial, vine să completeze titlurile noi din grila Speranța Tv – „Pasiune pentru misiune”– , cu Ted Wilson și Derek Morris, sâmbăta de la ora 13:00.

Un nou sezon „Viața în grădină” va începe din luna mai la Speranța TV. Ileana Ciutan vă așteaptă în fiecare duminică de la ora 09:30.

Cristina Ișvan vă dă întâlnire la un nou proiect, intitulat „A doua opinie”, o emisiune difuzată vinerea de la ora 17:00.

Duminica de la ora 11:00, Anca Porumb vă invita la emisiunea „Microfonul Părinților”.

Mădălina Manea („LifeCreativ”), Ionela Avram („Arta conectată la divin”), Bianca Timșa Stoicescu („Carusel”), Gabriel Ișvan („Texte și semnificații”), Daniel Bota („Ascende”) sunt câțiva dintre realizatorii unor rubrici noi care se vor difuza din luna mai la Speranța Tv.

Noii realizatori ai emisiunilor „Semnele Timpului” (Beni Ghegoiu), „Dincolo de cuvinte” (Adrian Neagu), „Din toată inima” (Ionela Avram) vă propun formate noi și dinamice ale unor producții deja consacrate în grila Speranța Tv și Radio Vocea Speranței.

Și ascultătorii postului Radio Vocea Speranței vor avea parte de mai multe surprize. În primul rând, o parte dintre emisiunile și rubricile enumerate mai sus vor putea fi ascultate și la radio; apoi sunt câteva emisiuni noi, preluate de la posturile locale din țară, care vor putea fi ascultate la nivel național.

Emisiunea „Prietenii Speranței”, realizată în direct de luni până vineri de la ora 10:00, este prezentată de realizatori diferiți de la o zi la alta (Bianca Timșa Stoicescu, Paula Florea, Noemy Pisău, Raluca Mateescu, Dana Bordeianu, Ionela Avram), care își vor pune amprenta personală asupra formatului emisiunii.

Emisiunea „Speranță la ceas de seară” este  realizată în direct de Florentina Neacșu-Adamescu, în fiecare zi de luni până joi, de la ora 18:00.

O bucurie pentru persoanele cu dizabilități! Emisiunea „Nu ești singur”, realizată de Dana Bordeianu a revenit în grila de programe, în fiecare sâmbătă de la ora 20:00.

De asemenea, la Radio Vocea Sperantei intră în unda patru emisiuni noi, produse de stațiile locale din țară: luni la ora 07:30 „Pe calea înțelepciunii” (Adina Tomoiagă), joi de la 13:30 „Câminul nostru” (Daiana Miclea), miercuri de la ora 13:30 „Sănătate pentru toți” (Daiana Miclea), luni la ora 16:00 „Lumina vieții” (Luminița Pantilie).

Cu toate aceste schimbări, numărul emisiunilor și rubricilor difuzate săptămânal la Radio Vocea Speranței depășește 70 de titluri.

Toate aceste emisiuni noi, atât din grila Radio Vocea Speranței, cât și din grila Speranța TV, au fost gândite pentru a raspunde cât mai bine nevoilor ascultatorilor si telespectatorilor noștri. Ne dorim sa fim mai buni, mai aproape de public și mai ancorați în realitate.

Vă invităm să fiți alături de noi, mesageri ai Speranței spunând celor din jur despre programele noastre și indicându-le modalitățile de recepție. Nu uitați să ne vizitați și pe site-urile www.rvs.ro și www.sperantatv.ro, precum și pe paginile noastre de pe rețelele sociale, unde veti fi întotdeauna la curent cu noutățile din program, cu subiectele dezbătute și cu invitații din cadrul emisiunilor.

Apăsați  AICI pentru a descărca grilele de programe Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

Cristina Ișvan Director de programe Centrul Media Adventist

30.04.2021