Adina Tomoiagă

Adina Tomoiagă
                 Fiecare dintre noi căutăm un sens, un scop sau o menire special în viață. Am avut bucuria de a descoperi destul de devreme care este chemarea mea – de a veni în întâmpinarea nevoilor oamenilor cu un mesaj de încurajare și o perspectivă spirituală asupra vieții.
                Mi-am început activitatea ca realizator de emisiuni la radio Vocea Speranței încă din primul an de studenție la Facultatea de Teologie Adventistă în 1995. Am produs de-a lungul timpului, emisiuni informative, sociale și spirituale. Interesului pentru cunoașterea domeniului teologic, i s-a alăturat ulterior dorința de a înțelege mai bine omul, psihicul uman și relațiile interpersonale. Am absolvit astfel și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universtității Babeș Bolyai. Am împletit astfel perspectiva psihologică și cea spirituală în programele radiofonice realizate pentru radio Vocea Speranței din Cluj-Napoca.
În anul 2014 am început producția emisiunii Provocarile vieții de la Speranța Tv, fapt care a trezit în mine interesul pentru o creștere în cunoaștere dar în echiparea cu diferite abilități de support emotional pentru oameni.

       Am absolvit un Master în Consiliere Psihologică, sunt psihoterapeut și alăruri de îndrumarea oamenilor realizată în platoul Speranței Tv, îi însoțesc pe oamenii care au nevoie în cabinetul de psihoterapie.
Sunt căsătorită cu Ștefan, avem doi copii, Elis și Ameline, mult așteptați și iubiți, care constituie permanent sursa noastră de inspirație, energie și creștere.