Mihai Brașov

Mihai Brașov

Pastorul Mihai Brașov s-a născut la Ploiești în data de 10 august 1978, într-o familie de credincioși adventiști. La vârsta de 14 ani a încheiat legământul cu Dumnezeu în localitatea copilăriei, Băicoi, și tot atunci a decis să devină pastor.

A urmat cursurile Liceului Forestier din Câmpina primind atestarea ca sculptor în lemn. Timp de 5 ani a studiat la Universitatea Adventus devenind pastor.

A slujit cu bucurie timp de 5 ani în bisericile Viile noi, Techirghiol, Topraisar și Bărăganu în județul Constanța apoi alți 5 ani în Bisericile Emaus, Betania, Maranatha, Efes și Eden din Madrid după care s-a reîntors în România ca pastor de tineret în București și capelan al Asociației AMiCUS București unde a petrecut tot 5 an. Următorul timp de slujire a fost doar de 2 ani în bisericile Labirint și Bolintin iar din septembrie 2019 este pastor al bisericilor Popa Tatu, Bragadiru și Ghencea.

Mihai Brașov este pasionat în special de activitățile de tineret și de slujirea categoriilor vulnerabile – din anul 2015 coordonează programul “Speranță pentru imigranți” în cadrul ADRA România.