22 aprilie, Ziua Planetei Pământ

22.04.2022 -Tema pentru Ziua Pământului 2022 este „Investește în planeta noastră”.
Punctul cheie al mesajului este să acționezi într-un mod îndrăzneț, să inovezi într-un mod larg și să implementezi într-o manieră echitabilă.
Fiecare guvern, fiecare societate și fiecare individ din această lume are o voce. Nu există o singură persoană care să le poată face pe toate. Dar acum este momentul. Împreună, putem face diferența. Trebuie să acționăm ca o echipă.
Durabilitatea este răspunsul la prosperitatea durabilă. Acum este vital ca toți liderii să se implice în conturarea unui viitor sustenabil.
Este timpul să profităm de avantajul unei economii verzi adoptând-o. Toate guvernele trebuie să încurajeze societatea, instituțiile și întreprinderile să construiască un cadru pentru sprijinirea unui viitor stabil.
Cu ajutorul publicului și guvernelor, inovația în sectorul privat aduce schimbarea de care avem nevoie pentru a ne susține planeta într-un ritm rapid. Este timpul să construim un viitor durabil. Să ne unim și să facem lumea un loc mai bun.
Alegerile noastre, acțiunile sociale și comunicarea personală ne oferă puterea de a ne face auzite vocile. Cu toții influențăm ritmul activităților, prin ceea ce facem și cum o facem pentru îmbunătățirea pământului.