A 20-a Adunare Generală Electivă – Brașov, 21 – 22 aprilie 2024. Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România pentru noul mandat este pastorul Aurel Neatu

22.04.2024 - Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România pentru noul mandat este pastorul Aurel Neațu.
Funcția de secretar al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea va fi ocupată în acest nou mandat de către pastorul George Pîrlitu. Pastorul G. Pîrlitu a ocupat aceeși poziție și în mandatul precedent.
Functia de trezorier al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea va fi ocupată în acest nou mandat de către pastorul Ionuț Feier. Pastorul I. Feier a ocupat până în prezent o poziție similară în cadrul Conferinței Transilvania de Nord, timp de trei mandate. Are studii teologice, dar și în domeniul economic.
Într-o atmosferă degajată, la finalul serii, au fost adresate mulțumiri pastorului Emil Jigău. Pentru pastorul E. Jigău acesta a fost ultimul mandat ca pastor activ, urmând să se bucure de o perioada liniștită, cea a pensiei.
Activitatea Adunării Generale Elective continuă astăzi, de la ora 09.00.

sursa: adventist.ro