13.03.2017- Huffington Post a întocmit o listă de alimente benefice pentru sănătate, pe care nutriţioniştii le au întotdeauna la îndemână.
Dr. Valerie Alikakos, expert în nutriţie şi chiropractician, recomandă uleiul de măsline grecesc, o sursă bogată de antioxidanţi, care te ajută să previi afecţiunile cardiovasculare şi care ajută la producerea energiei. De pe rafturile bucătăriei sale nu lipsesc nici verdeţurile (în special spanacul), plantele aromate, precum oregano şi rozmarinul sau afinele.
Seminţele crude şi nesărate sunt recomandate de dr. Rochelle Sirota, de la cele de chia, de in şi până la cele de floarea soarelui şi nuci. Pe lângă acestea, fructele de avocado şi vanilia sunt doar câteva din produsele din bucătăria sa.
Năutul la conservă este o modalitate nemaipomenită de a adăuga proteine în salata proaspăt preparată, susţine dr. Monica Reinagel. Ea recomandă, printre altele, lămâile, migdalele uşor sărate şi rumenite sau uleiul de măsline.
Emiliy Dingmann spune că întotdeauna are în congelator fasole verde franţuzească şi broccoli. De asemenea, de pe rafturile din bucătărie nu lipsesc nici conservele de fasole sau untul din nuci. Printre alimentele recomandate de nutriţioniştii intervievaţi de publicaţia Huffington Post se numără şi usturoiul sau rucola.
Dr. Valerie Alikakos, expert în nutriţie şi chiropractician, recomandă uleiul de măsline grecesc, o sursă bogată de antioxidanţi, care te ajută să previi afecţiunile cardiovasculare şi care ajută la producerea energiei. De pe rafturile bucătăriei sale nu lipsesc nici verdeţurile (în special spanacul), plantele aromate, precum oregano şi rozmarinul sau afinele.
Seminţele crude şi nesărate sunt recomandate de dr. Rochelle Sirota, de la cele de chia, de in şi până la cele de floarea soarelui şi nuci. Pe lângă acestea, fructele de avocado şi vanilia sunt doar câteva din produsele din bucătăria sa.
Năutul la conservă este o modalitate nemaipomenită de a adăuga proteine în salata proaspăt preparată, susţine dr. Monica Reinagel. Ea recomandă, printre altele, lămâile, migdalele uşor sărate şi rumenite sau uleiul de măsline.
Emiliy Dingmann spune că întotdeauna are în congelator fasole verde franţuzească şi broccoli. De asemenea, de pe rafturile din bucătărie nu lipsesc nici conservele de fasole sau untul din nuci. Printre alimentele recomandate de nutriţioniştii intervievaţi de publicaţia Huffington Post se numără şi usturoiul sau rucola.