Apa nu e potabila in localitati din jurul Capitalei

13.04.2017- Comunicatul DSP Ilfov: Conform ultimelor analize efectuate, calitatea apei în prezent se prezintă după cum urmează:
Berceni: sistemul de aprovizionare cu apă potabilă din comuna Berceni, operat de Primăria Berceni până la finele anului 2015 şi preluat de societatea EuroApavol SA, a primit notificare de respingere a ASF Nr. 3/ 29.03.2017 datorită depăşirii valorilor maxime admise pentru Amoniu şi Mangan.
Bragadiru, Cornetu, Pantelimon, Ciorogârla, Baloteşti, Corbeanca, Afumaţi: calitatea apei este corespunzătoare şi populaţia a fost informată prin Autoritatea Publică Locală că apă poate fi folosită pentru băut, prepararea hranei şi alte scopuri casnice.
Dârăşti: parametrii determinaţi sunt în limite normale cu excepţia Manganului.
1 Decembrie: sistemul de aprovizionare cu apă a fost operat de către Primăria 1 Decembrie până la finele anului 2015 şi preluat de societatea EuroApavol SA. A deţinut ASF cu Plan de Conformare care nu a fost îndeplinit şi a primit notificare de respingere a ASF Nr. 2/ 29.03.2017 datorită depăşirii valorilor maxime admise pentru Amoniu.
Snagov- Ghermăneşti: parametrii determinaţi sunt în limite normale cu excepţia Nitraților.