Blue Air a anuntat amânarea reluării zborurilor pentru 10 octombrie

12.09.2022 - 10 octombrie este noul termen anunţat de compania Blue Air ca dată la care vor relua zborurile. O prelungire cu o lună a termenului stablit iniţial. Societatea a transmis scuze pasagerilor afectați de suspendarea zborurilor, dar și angajaților și partenerilor comerciali, într-un comunicat, difuzat vineri.
Anunţul a fost făcut chiar de reprezentanţii companiei, care au precizat că: „nivelul vânzărilor de bilete a fost semnificativ afectat, iar sumele care au fost încasate de procesatorii de plăți au fost blocate de către aceștia, astfel încât Societatea nu dispune în acest moment de fondurile necesare plății combustibilului și celorlalte cheltuieli operaționale, necesare pentru zborurile planificate începând cu data de 12 septembrie".
Reprezentanţii companiei le transmit tuturor pasagerilor cu zboruri programate până în data de 10 Octombrie 2022 să nu se mai prezinte la aeroporurile de plecare, aceste zboruri nu vor fi operate.
Societatea a transmis scuze pasagerilor afectați de suspendarea zborurilor, dar și angajaților și partenerilor comerciali.