Circulatia tramvaielor 41 suspendată până pe 6 octombrie, la ora 4:00. Este înlocuită, temporar, de autobuzele 641

02.10.2022 - Suspendarea traficului pe linia 41 este valabilă până pe 6 octombrie, la ora 4:00.
Pentru preluarea călătorilor, TPBI a dispus înfiinţarea liniei navetă de autobuz 641, care funcționează între "Piaţa Presei" şi "Ghencea", pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov şi Bd. Ghencea.
În ceea ce priveşte lucrările la calea de rulare, acestea sunt executate de către Metrorex, urmare a proiectului întocmit de către STB S.A. "Cu această ocazie, se vor reface şi cele două refugii de tramvai care vor fi, de la data punerii în funcţiune, cu accesibilitate sporită", arată Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-un comunicat.
Reprezentanţii STB susţin că odată cu finalizarea acestora, intervalul de succedare a tramvaielor va fi unul mai mic, iar circulaţia în zonă, indiferent de mijlocul de transport utilizat, nu va mai fi influenţată negativ de condiţiile actuale de trafic.
De asemenea, urmare a finalizării lucrărilor, inclusiv din punct de vedere arhitectural, această zonă va deveni mai accesibilă, în conformitate cu Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD).