Coada la Primarie, pentru voucherele de biciclete: unei tinere i s-a făcut rau

25.07.2017- Peste o sută de persoane s-au strâns marţi la Primăria Capitalei, pentru a depune cereri de obţinere a unuia dintre cele 5.000 de vouchere în valoare de 500 lei pentru achiziţionarea unei biciclete sau a unui mijloc de transport pe două roţi. Printre doritori sunt şi pensionari care doresc să îşi schimbe bicicleta sau să obţină un tichet pentru copii.
Primăria Generală a Capitalei anunţă că solicitările pentru acordarea tichetelor de achiziţie a bicicletelor se pot depune şi prin email, decizia fiind luată ca urmare a numărului mare de persoane care s-au arătat interesate să obţină acest voucher.
"Pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanţii să printeze, să completeze formularul de înscriere, să-l semneze, şi să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părţi în cazul celor cu vize de reşedinţă), la adresa biciclisti@pmb.ro. Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeaşi zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid şi ghişeele pentru relaţii cu publicul".