Consiliere de familie la Radio Vocea Speranței

Radio Vocea Speranței vine înaintea ascultătorilor cu un proiect care răspunde nevoilor actuale ale societății.

„Conștientizăm, poate mai mult ca niciodată, pericolele la care este expusă familia, iar deschiderea oamenilor pentru consiliere este destul de restrânsă. De aceea, am dorit apariția unei emisiuni în care ascultătorii să ceară și sa primească sfaturi sub protecția anonimatului, astfel încât problemele de familie să fie rezolvate eficient și cu tact”, spune Sorin Dinu, redactorul șef al postului Radio Vocea Speranței.

Începând din luna aprilie, în cadrul emisiunii „Pași in doi”, emisiune difuzată săptămânal în direct miercurea de la ora 10:00, veți avea parte de consiliere de familie personalizată.

În fiecare primă zi de miercuri din lună, invitatul Cristinei Ișvan va fi pastorul Romică Sîrbu, directorul departamentelor Educație și Viața de Familie ale Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România. Acesta va răspunde în direct întrebărilor, frământărilor și problemelor ascultătorilor legate de viața de familie.

Pastorul Romică Sîrbu își exprimă convingerea că acest proiect va fi de folos: „Familiile împlinite constituie visul lui Dumnezeu pentru omenire. În sensul acesta El ne oferă sfaturi și mai ales puterea de a le transpune în viața reală. Vă invit să aveți curaj, cu El se poate totul!”.

Așteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa de mail pasiindoi(@)rvs.ro sau la sediul nostru din str. Erou Iancu Nicolae, nr 38-38A, Voluntari, județul Ilfov, cod 077190 (pentru emisiunea „Pasi în doi”).  De asemenea, vor fi preluate în direct întrebările ascultătorilor, prin intermediul nr. de telefon 0314 378379.

Prima emisiune va fi difuzată în direct miercuri, 6 aprilie, ora 10:00.

sursa: www.adventist.ro