De sezon: cartofi copti cu vinete

Daca astazi va luati angajamentul de a manca sanatos, noi va sustinem decizia, oferindu-va o reteta usoara si de calitate.
Este vorba despre cartofi copti, cu vinete, pentru care avem nevoie de:
un kg de cartofi rosii
o vanata
o ceapa
un ardei gras rosu
doi catei de usturoi
trei linguri de ulei
o legatura de patrunjel sau marar
cimbru
Se spala cartofii si se pun la cuptor cu tot cu coaja. Se caleste in ulei, apa si sare vanata taiata marunt pana se inmoaie. Se adauga ceapa taiata pestisori, ardeiul taiat fasii, usturoiul si putin cimbru. Se inabusa, pana se inmoaie totul.
Dupa ce s-au copt cartofii, se taie rondele si se pune peste ei amestecul de legume. Se orneaza cu patrunjel sau marar.
Ganditi-va azi, care ar fi schimbarile pe care ar trebui sa le faceti?
Pofta buna!

O reteta preparata de catre Dorelia Pironea