De sezon: pateu de vinete

Simplu, sanatos si avantajos! Sunt cele trei cuvinte cheie ale retetei de astazi.
Pateu de vinete
Ingrediente:
doua vinete coapte si decojite
3 linguri de seminte de susan
3 catei de usturoi
doua linguri de ulei de masline
zeama unei lamai
o legatura de patrunjel
doua fire de ceapa verde tocata marunt si o lingurita de sare
Iata si modul in care se prepara:
Se pun semintele de susan intr-o tava si se coc putin la cuptor, nu prea mult ca sa nu devina amare. Se macina fin.
Apoi se pun in blender ingredientele in urmatoarea ordine: intai zeama de lamiae si uleiul, apoi vinetele si la urma restul ingredientelor. Se mixeaza pana devine un pateu fin.
Nu uitati ca micul dejun trebuie sa fie cea mai consistenta masa a zilei! Acest pateu este o alegere inteleapta . Gustati si veti vedea cum ziua buna se cunoaste de dimineata!
Pofta buna!

O reteta culinara preparata si recomandata de catre Dorelia Pironea