Deliciu culinar: rosii umplute cu trufe

Cu trufe proaspăt culese de pe meleaguri transilvănene, această vara are şanse se devină mai gustoasă ca niciodată. Iata o reteta pe care o puteti gati in bucatariile voastre: rosii umplute cu trufe.
Ingrediente:
8 rosii medii
80 g hribi
80 g pesmet
100 g trufe
1 catel de usturoi
Patrunjel tocat
Sare, piper si ulei de masline
Se spala ciupercile si se toaca. Intr-o tigaie se caleste usor usturoiul, se adauga hribi, sare, piper, si se lasa impreuna pentru 15 min. Se adauga apoi trufele feliate, patrunjelul si pesmetul. Se pregatesc roşiile pentru umplut si se pun in ele acest amestec. Se asaza pe o tava rosiile si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Numai cine este prezent la fata locului poate sa povesteasca despre aromele minunate ale acestor diamante!
Pofta buna!

O reteta culinara preparata de catre Dorelia Pironea