Va propunem o reteta dulce de prajitura cu foi si crema de banane si nuci. Se prepara simplu.
Pentru foi avem nevoie de:
1 cana de apa
1 cana de ulei
5 linguri de miere sau 250 gr zahar brun
1 cub de drojdie
faina
sare
Se pune drojdia la dizolvat cu putina apa. Se face un aluat si se lasa la dospit intr-un loc cald. Se imparte aluatul in patru si se intend foi care se coc pe dosul tavii.
Pentru crema ne trebuie:
4 banane
3 linguri de miere
2 cani de nuca macinata
Se amesteca pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se ia prima foaie coapta, se intinde crema de banane si nuci, si se continua pana se termina foile. Se pudreaza cu nuca de cocos si se lasa trei ore, apoi prajitura se poate taia.
Nu uitati faptul ca schimbarea modului de alimentatie si a stilului de viata, poate reprezenta un avantaj enorm pentru organism!
Cu drag, Dorelia Pironea!