Emisiuni noi la Speranța Tv și Radio Vocea Speranței

Cu pasiune, Plus X, Între noi mamele, Dor de libertate, Față-Verso, Meridianele misiunii, Istorii și idei...sunt câteva dintre titlurile cu care venim înaintea publicului nostru începând cu grila de programe de toamnă.

Radio Vocea Speranței are o surpriză majoră! În fiecare zi de luni până vineri de la ora 06:00 la ora 08:00, vă invităm să începeți ziua în direct alături de noi la emisiunea Matinal, cu multă muzică, informații, gânduri bune şi rubrici speciale pentru copii. Florentina Neacşu-Adamescu este gazda acestei emisiuni. Programul Speranță la ceas de seară, în direct, de luni până joi, de la ora 18:00 la ora 20:00 îl are ca realizator pe noul coleg, Alberto Asofiei. Cu aceste schimbări în grila de programe, Radio Vocea Speranței ajunge la peste 12 ore, în medie, de emisiuni în direct, pe zi. Ne dorim ca acest lucru să crească interacțiunea cu ascultătorii, care prin mesaje, apeluri telefonice, să ne fie parteneri în demersul nostru de a face lumea un loc mai bun, de a aduce speranța în viețile cât mai multor români. Alte titluri noi care se adaugă în grila de programe Radio Vocea Speranței sunt Istorii și idei, emisiune realizată de Crina Poenariu și rubricile: Cântă Biblia (Anca Porumb și Andrei Lucaci), Mici istorii, mari idei (Crina Poenariu), De vorbă cu tine (Lavinia Ștefan), Trăiește înțelept (Cristina Ișvan), Microfonul părinților (Anca Porumb).

Noutățile de la Speranța Tv îi au în vedere și de această dată pe tineri. Am identificat o preocupare a acestora de a înțelege pe ce drum să pornească din punct de vedere profesional și de aceea, două dintre titlurile noi li se adresează în mod special.

Emisiunea Cu pasiune (duminica ora 19:00) realizată de Paula Florea aduce în atenție profesii mai noi sau mai vechi și parcursul teoretic și practic pe care îl are de parcurs un tănăr care dorește să își aleagă o meserie sau alta.

Emisiunea Plus X (duminică ora 22:30) realizată de Daniel Cirț, își propune să prezinte istoria de viață și de afaceri a unor antreprenori care au succes în domeniile lor de activitate.

Emisiunea Între noi, mamele (duminică ora 19:30) realizată de Ana Maria Sandu încearcă să răspundă cât mai autentic preocupărilor pe care familiile le au în ceea ce-i privește pe copii. Invitatele emisiuni sunt colegele de la Centrul Media Adventist.

O surpriză pentru cei care cunosc emisiunea Dor de libertate, realizată de Adalbert Ghejan, este că aceasta revine în grila de programe Speranța Tv într-un format nou, miercurea de la ora 17:00. Un alt titlu nou este cel propus de Anca Porumb. Față Verso este o emisiune de dezbateri pe diverse teme cu specialiști din zona Moldovei, care se va difuza în fiecare duminică de la ora 15:30. Și nu în ultimul rând, avem o veste bună pentru toți telespectatorii noștri interesați de mesaje spirituale. În fiecare duminică de la ora 11:00 vor putea urmări un program religios de la capela Universității Loma Linda. Sub același generic - Meridianele misiunii - sâmbăta de la ora 17, este transmis și programul religios din capela Universității Andrews.

Emisiunea Start cu Speranță are și ea nume noi începând cu grila de toamnă. Alex Ciurea (Deschide Biblia), Dana Bordeianu (Bunele maniere), Noemy Pisău (Buzunarul cu vorbe), Cora Albu (Album de călătorie) sunt printre colegii care se alătură moderatorilor, pentru a da un start bun oricărei dimineți.

De asemenea, și alte emisiuni își schimbă formatul, invitații sau orele de difuzare, așa că pentru a fi la curent cu toate noutățile vă invităm să accesați  acest link de unde puteți descarca grilele în format PDF.

„Dacă cineva studiază grila pe care o propunem, va descoperi că încercăm să păstrăm un echilibru și o varietate a subiectelor. Ca urmare, continuăm să păstrăm și să aducem în grilă emisiuni pentru oamenii care au un profund interes spiritual însă, în același timp, căutăm să ne adresăm și acelora pentru care spiritualitatea nu este o preocupare importantă sau constantă. Ne străduim să păstrăm relevanța pentru ambele categorii și ne rugăm ca Dumnezeu să continue să vorbească oamenilor prin intermediul emisiunilor”, spune pastorul Cătălin Bărbulescu, directorul general al Centrului Media Adventist.

 

Vă mulțimim că sunteți alături de noi!

Vă așteptăm cu opinii și sugestii la adresa de mail contact@sperantatv.ro

 

 

Cristina Ișvan, director de programe Speranța Tv și Radio Vocea Speranței