Din cei 4.000 de absolventi de la Politehnica Bucureşti aproape toti au reuşit să îşi găsească un loc de muncă în domeniul studiat

12.07.2021 - Faci o facultate și ai garantat un loc de muncă în domeniul studiat. Este unul dintre obiectivele propuse de cei mai mulți dintre tinerii înscriși la facultățile românești. Iar unii dintre ei chiar reușesc acest lucru. Din 4000 de absolvenți de la Politehnica București, marea majoritate au deja un loc de muncă. Iar pentru ca bucuria să fie și mai mare, ceremonia de absolvire a fost organizată alături de rude.
Momente pline de emoţie pentru absolvenţii Universităţii Politehnice din Bucureşti. Alături de părinţi, profesori şi colegi, promoţia 2021 a sărbătorit reuşita de a deveni noua generaţie de ingineri.
Din cei 4000 de absolvenţi aproape toţi au reuşit să îşi găsească un loc de muncă în domeniul studiat. Printre este şi Silviu, care a terminat cu 10 şi acum lucrează pentru gigantul Amazon, după ce s-a specializat pe inteligență artificială.
Profesorii universităţii se mândresc cu faptul că, în ciuda pandemiei, şi anul acesta au reuşit să le ofere studenţilor certitudinea unei cariere în domeniul visat.
Pentru a respecta regulile impuse de pandemie, ceremonia a fost împărţită pe mai multe zile. Prima a fost destinată şefilor de promoţie.