Drumuri închise din cauza zăpezii. Trafic blocat pe E85

28.01.2023 - Vremea rea a dus la închiderea traficul pe mai multe drumuri naționale, județene și comunale din județele Buzău și Vrancea. CNAIR face apel către şoferi să nu mai circule pe drumurile unde este necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire, având în vedere că maşinile blocate pe carosabil îngreunează intervențiile.
Judeţul Buzău se află, până duminică, la ora 10:00, sub avertizare Cod portocaliu ce vizează cantităţi însemnate de precipitaţii sub formă de ploaie şi ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului. Şi zona de sud a ţării se află sub Cod galben de precipitaţii însemnate ce se vor manifesta sub formă de ploaie şi ninsoare, dar şi de viscol şi vânt puternic.
Traficul rutier a fost blocat, vineri seară, pe DN 1, la Azuga, din cauza unui TIR care a rămas în pană, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova. Conform sursei citate, ansamblul TIR se află pe podul renovat de la Azuga, iar circulaţia rutieră este blocată. De asemenea, pe DN 1, la km 118+700, la ieşire din Sinaia, pe sensul Braşov către Ploieşti, se află un ansamblu TIR care nu mai poate înainta. Traficul în zonă este restricţionat şi se circulă alternativ pe sensul Bucureşti-Braşov.
DJ 203 este blocat între localităţile Galbenu şi Bălăceanu din judeţul Buzău, iar mai multe utilaje intervin în zonă pentru repunerea pe carosabil a două TIR-uri care blochează circulaţia, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, colonel Ştefan Stoian.

sursa: Digi24