Editura Viață și Sănătate: Audiobook gratuit în limba ucraineană al cărții: „Nu te voi lăsa!”

De mai bine de două săptămâni ne întrebăm ce putem face ca să îi ajutăm pe cei care fug din țara lor, cum le putem oferi un loc mai sigur și mai multă speranță. Am făcut până acum tot ce ne-au permis resursele noastre și vom continua să facem.
Dumnezeu, care știe ce se întâmplă oriunde în lume și cu fiecare dintre noi, are grijă de copiii Lui, oamenii, chiar dacă ne este atât de greu să vedem acest lucru în mijlocul tragediilor.
În tumultul îngrijorărilor noastre nu vedem poate cum El are grijă de pașii noștri și uităm poate că El a promis că nu ne lasă singuri.
АлинаТурлевская – Alina a absolvit studii de jurnalism și marketing în Kyiv, specializându-se în cele din urmă în marketing.
Săptămâna trecută, Alina s-a aflat în studioul Editurii Viață și Sănătate, unde a înregistrat cartea „Nu te voi lăsa!”, în limba ucraineană.
„Nu te voi lăsa!” este promisiunea în care ne putem încrede și pe care o putem dărui și altora.
În cazul în care găzduiți persoane din Ucraina sau aveți cunoștințe în Ucraina cărora le-o puteți împărtăși, Editura Viață și Sănătate vă pune la dispoziție gratuit cartea în format audiobook–https://bit.ly/Не_залишу_тебе
Această experiență, văzută prin ochii Alinei, o puteți citi aici –https://bit.ly/Alina_story.

sursa: Facebook Editura Viață și Sănătate