Gatim sanatos: rosii umplute cu conopida

Ingrediente:
sase rosii 
o conopida mare
doua cepe mici
150 gr smantana vegetala
zeama de lamaie
sare
marar
masline
Luam rosiile si le taiem capacul. Indepartam miezul cu o ligurita, presaram sare in fiecare si le lasam cu gura in jos la scurs. Punem intr-un vas apa, pe care o saram si conopida intreaga cu buchetul in jos. O lasam sa fiarba pana se inmoaie.
Cat se raceste, facem un sos din smantana vegetala, zeama de lamaie, sare, ceapa tocata fin si marar. Pasam fin conopida si o amestecam cu sosul de smantana.
Umplem rosiile cu aceasta compozitie si ornam cu masline. Acest platou va decora frumos masa noastra si ne va bine-dispune!
Trebuie sa ne ferim de starea de spirit negativa in timpul mesei deoarece blocheaza digestia, indiferent de calitatea alimentelor. Ambianta in care luam masa trebuie sa fie una sarbatoreasca, armonioasa si calma.
Beneficiile vor fi atat nutritionale cat si emotionale.
Pofta buna!