Google deschide un nou centru la Bucureşti

07.11.2019 - Google a anunţat că face investiţii şi îşi extinde prezenţa în România, printr-un nou centru în Bucureşti, după ce recent a cumpărat producătorul american de brățări sport și ceasuri inteligente Fitbit, care are un centru de dezvoltare în Capitală. "Ne mutăm într-un birou mai mare", au declarat reprezentanţii Google, pentru StartupCafe.
Săptămâna trecută gigantul IT Google a anunţat achiziţia Fitbit. Tranzacția, care se va ridica la suma de aproximativ 2,1 miliarde de dolari, este așteptată să se finalizeze în anul 2020, în funcție de anumite condiții, inclusiv aprobarea acționarilor Fitbit și avizele reglementatorilor, a precizat producătorul de brățări sport și ceasuri inteligente.
De asemenea, Google a anunţat că face investiţii şi se extinde în România, după ce ieri, a apărut în presa economică locală că a închiriat un etaj din turnul de birouri Unirii View, dezvoltat de fostul pilot de raliuri Yves Weerts în apropiere de Piața Unirii din București, și vrea să inaugureze anul viitor un centru de cercetare, nota Profit.ro.