Daca as fi director de marketing al unui restaurant as prezenta pateul de linte rosie cu litere colorate si ingrosate, binenteles m-as lasa condusa intru totul de subiectivism.
Dupa ce veti afla reteta la care ma refer, imi veti da dreptate.
Asadar daca vreti sa faceti un pateu bun, alegeti-l pe cel din linte rosie.
Va trebuie:
300 g linte rosie
100 ml maioneza de soia
o lingura suc de lamaie
2 linguri de fulgi de drojdie
1 morcov
1/4 telina
1 pastarnac
o radacina de patrunjel
4 catei de usturoi
o lingurita de sare
Se pune lintea la fiert. Cand boabele incep sa se inmoaie, se adauga zarzavatul ras si usturoiul. Se lasa sa fiarba, apoi se lasa sa se raceasca putin. Cand este calduta se mixeaza si se lasa din nou la racit. Apoi se adauga maioneza de soia si praful de hefe, apoi se potriveste, dupa gust de sare si suc de lamaie.
Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie bogatia gustului si aromele de neuitat ale acestui pateu.
Pofta buna!
Cu pretuire, Dorelia Pironea
Dupa ce veti afla reteta la care ma refer, imi veti da dreptate.
Asadar daca vreti sa faceti un pateu bun, alegeti-l pe cel din linte rosie.
Va trebuie:
300 g linte rosie
100 ml maioneza de soia
o lingura suc de lamaie
2 linguri de fulgi de drojdie
1 morcov
1/4 telina
1 pastarnac
o radacina de patrunjel
4 catei de usturoi
o lingurita de sare
Se pune lintea la fiert. Cand boabele incep sa se inmoaie, se adauga zarzavatul ras si usturoiul. Se lasa sa fiarba, apoi se lasa sa se raceasca putin. Cand este calduta se mixeaza si se lasa din nou la racit. Apoi se adauga maioneza de soia si praful de hefe, apoi se potriveste, dupa gust de sare si suc de lamaie.
Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie bogatia gustului si aromele de neuitat ale acestui pateu.
Pofta buna!
Cu pretuire, Dorelia Pironea