Inconștienta la volan a dus la o tragedie în judetul Tulcea

12.08.2019 - Trei oameni au murit din cauza unui șofer teribilist care gonea cu viteză extrem de mare pe un drum din Tulcea și care s-a oprit în curtea unor oameni din localitatea Văcăreni.
O bătrână și un copil au murit pe loc, iar o femeie însărcinată a murit la spital. În momentul impactului toate cele trei persoane se aflau în curte.
Șoferul a părăsit locul evenimentului și a fost găsit de polițişti în satul lui natal, Luncaviţa, a anunţat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Testat cu etilotestul s-a depistat o alcoolemie de 0,14 mg pe litru în aerul expirat. Pe numele sau s-a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a condus, duminică după-amiază, cu viteză excesivă pe drumul european 87, iar pe raza localităţii Văcăreni maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în curtea unei gospodării.
Două persoane aflate în curte, un copil de 3 ani şi o bătrână de 79 de ani, au murit, iar alte patru, două dintre ele aflate în maşină, au fost rănite şi transportate la spitalul din Galaţi.
Una dintre acestea, o femeie, este însărcinată în luna a şaptea şi a suferit un stop cardio-respirator în drum spre spital, potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului vinovat de producerea accidentului.