Este usor de preparat si foarte bun la gust.
Nu va trebuie decat:
4 sfecle rosii
1 ceasca de alune sau migdale
2 linguri de seminte de susan
½ lingurita de chimion
2-3 linguri de zeama de lamâie
2 linguri de ulei de masline
sare
Sfecla se spală si se pune la cuptor, la o temperatura medie, pâna se coace. Se lasa la racit, se curata de coaja si se taie în cuburi mari. Se râsnesc semintele de susan si alunele si se pun toate ingredientele într-un blender, mixându-se pâna când compozitia devine o pasta omogena. Se pot adauga 2-3 linguri de apa pentru o consistenta mai cremoasa, iar la final se potriveste de sare.
Are o culoare frumoasa care ii va atrage si pe copii. Alegerile intelepte in materie de hrana ne va feri de regrete peste ani!
Pofta buna!Nu va trebuie decat:
4 sfecle rosii
1 ceasca de alune sau migdale
2 linguri de seminte de susan
½ lingurita de chimion
2-3 linguri de zeama de lamâie
2 linguri de ulei de masline
sare
Sfecla se spală si se pune la cuptor, la o temperatura medie, pâna se coace. Se lasa la racit, se curata de coaja si se taie în cuburi mari. Se râsnesc semintele de susan si alunele si se pun toate ingredientele într-un blender, mixându-se pâna când compozitia devine o pasta omogena. Se pot adauga 2-3 linguri de apa pentru o consistenta mai cremoasa, iar la final se potriveste de sare.
Are o culoare frumoasa care ii va atrage si pe copii. Alegerile intelepte in materie de hrana ne va feri de regrete peste ani!
O reteta culinara recomandata de catre Dorelia Pironea