„Isus a zis…”- conferințe biblice prezentate din 2 aprilie 2021 de la ora 21.00 pe Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Isus a zis: „Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!” (Matei 24:35, Marcu 13:31; Luca 21:33)
În perioada 2-11 aprilie 2021, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România susține o serie de prezentări biblice despre zicerile proverbiale ale lui Isus Hristos.
Conferințele vor fi susținute de pastorul Daniel Olariu, doctorand în cadrul Departamentului de Biblie la Universitatea Ebraică din Ierusalim și profesor de Vechiul Testament la Universitatea Adventus din Cernica, Ilfov.
În fiecare seară, în platoul de filmare vor fi invitate persoane cu o experiență inspiratoare de credință, care au reușit să-L cunoască în mod personal pe Isus.
Prin viața și activitatea profesională, invitații vor ilustra învățătura din proverbele rostite de Hristos. Ei vor fi intervievați de jurnalistul Sorin Dinu, realizator de programe la Radio România și Centrul Media Adventist.
Mai mulți interpreți de muzică adventistă vor cânta în fiecare ocazie, înainte și după momentele de predică.
Te așteptăm să fii parte din proiectul media „Isus a zis…”, cu întrebări sau comentarii, pe rețelele de socializare sau la numărul de telefon 0751 400 300.
Programul LIVE va fi difuzat în fiecare seară de la ora 21:00 pe Speranța TV și Radio Vocea Speranței, precum și pe sute de pagini oficiale ale Bisericii, pe Facebook și YouTube.