Liceul Teologic Adventist „Ștefan Demetrescu” împlinește anul acesta 30 de ani. Eveniment special, Sâmbătă 28 Ianuarie 2023

Începând din luna ianuarie 2023, aniversarea Liceului Teologic Adventist „Ștefan Demetrescu” din București va fi marcată prin câteva evenimente desfășurate în noul campus al instituției de învățământ.
Astfel, până Sâmbătă seara, în Sala de festivități, se desfășoară primul eveniment aniversar. Invitații speciali vor fi prima doamnă director, prof. Elena Petrescu (noiembrie 1993-septembrie 1995) și primul capelan, Valeriu Petrescu (1993-1994).
Cu acest prilej, sunt invitați foștii elevi, cei din primele 5 generații, care au cunoscut toate provocările începuturilor școlii adventiste din București: din Pipera până în Vitan Bârzești. Fotografiile și amintirile se vor împleti într-un program Sâmbătă după-amiază, iar gândurile tuturor se vor îndrepta către Dumnezeu, conștienți fiind că până acum El „ne-a purtat pe aripi de vultur”.
Este mai mult decât o aniversare, este vorba despre acele momente speciale pe care le-am trăit în acești 30 de ani și despre acele momente pe care dorim să le construim în viitor.
Invitația de a participa la primul eveniment aniversar este deschisă pentru toți cei care doresc să participe: actuali și foști elevi, profesori și angajați,
declară prof. Laurențiu Prună, Director al Liceul Teologic Adventist „Ștefan Demetrescu”

sursa: https://www.facebook.com/ltabucuresti.ro