Macara prăbușită peste o mașină cu pasageri aflată în trafic, în centrul Capitalei

02.11.2019 - Accident extrem de grav în Capitală. O macara s-a prăbuşit peste o maşină aflată în trafic, în care se aflau patru persoane. Trei pasageri din autoturism au fost scoşi de trecători, însă şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate şi a avut nevoie de ajutorul salvatorilor de la descarcerare. Bărbatul, aflat în stare gravă, a fost transportat la spital.
Nenorocirea s-a întâmplat la ora 11.00, în centrul Capitalei, pe o strada din spatele Palatului Telefoanelor. Trei dintre oamenii aflați în mașina peste care s-a prăbușit macaraua au scăpat ca prin minune.
Mașina strivită de macara se afla în mișcare. Martorii povestesc că s-a auzit un zgomot puternic, apoi au văzut macaraua prăbușită peste autoturism.
Șoferul, cel mai grav rănit și rămas încarcerat, a fost scos dintre fiare de pompieri. Toți răniții au ajuns la spital.
După evaluarea situației, pompierii au stabilit că în mașină erau patru persoane, nu trei cum a fost informația inițială. Toate victimele sunt conștiente.
„Brațul unei macarale s-a prăbușit peste un autoturism în care se aflau patru persoane. Una este încarcerată (bărbat)”, a anunțat ISU B-If.
Echipe de pompieri acționează la fața locului și a fost trimis în sprijin și Detașamentul Special de Salvatori.
Circulația în zonă a fost oprită.