„Împreună pentru oameni” 3-10 aprilie, Bacău

„Împreună pentru oameni” este o inițiativă a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea care oferă servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social, ecologic și spiritual pentru 100 000 de persoane.

Campania se derulează în perioada 3-10 aprilie 2022 în Bacău și împrejurimi și a debutat cu un spital de campanie, amenajat la Sala de Atletism. Sunt programate circa 2 000 de persoane pentru ecografii, consultații și analize gratuite în zilele de 3-5 aprilie.
Oferim consiliere medicală în 25 de cabinete, cum ar fi: cardiologie, dermatologie, ORL, oftalmologie, psihologie, medicină internă, consiliere nutrițională, gastroenterologie, etc. Efectuăm ecografii mamare, abdomino-pelvine, urologie, pediatrice, eco doppler vascular, eco cord și EKG, fibroscan, screening pentru hepatita B și C, osteodensimetrie, screening metabolic.

În ziua de duminică, 03 aprilie 2022, lde la ora 16:30 s-a derulat o conferință de presă la Sala de Atletism.

În cursul săptămânii, intenționăm să donăm 100 litri de sânge, să ecologizăm parcul Gherăiești și să sprijinim circa 1500 de persoane defavorizate social. Oferim servicii de taxi gratuit pentru persoanele cu dizabilități. Derulăm o campanie de seminare de stil de viață sănătos, nutriție, gastronomie și prevenție la sala de ședințe a Consiliului Județean Bacău, seara de la ora 18:00, până joi, 7 aprilie.

În colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, asociațiile noastre partenere susțin în școli și licee din orașul Bacău seminare antiadicții, pentru orientare profesională și împotriva delincvenței juvenile.

În derularea campaniei, va fi prezentat un simpozion de libertate religioasă cu tema „Valori sociale și libertatea de conștiință” în ziua de joi, 07 aprilie 2022, ora 15:00 la Sala de ședințe a Consiliului Județean Bacău, cu participarea mai multor academicieni, profesori, autorități publice naționale și locale.

În fiecare seară, până pe 9 aprilie, de la ora 21:00, suntem în direct pe postul Speranța TV, la Radio Vocea Speranței și pe rețelele sociale, cu o serie de conferințe care tratează profeția biblică despre cea mai mare speranță a lumii creștine, întoarcerea lui Iisus pe pământ. Conferințele sunt difuzate live de la adresa str. Energiei, nr. 23, Bacău.

Concertul umanitar „Aprinde speranța”, dedicat cauzei refugiaților ucraineni, va încheia acțiunile noastre de voluntariat la Filarmonica „Mihai Jora” de pe strada Războieni nr. 22, din Bacău, duminică, 10 aprilie, ora 18:00.

Adventiștii de Ziua a Șaptea sunt creștini dedicați în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă Biblia, pentru a găsi în ea libertate, vindecare și speranță în Iisus Hristos. Ei mărturisesc crezul creștin și cred că, în curând, Dumnezeu va triumfa în marea luptă dintre bine și rău. Adventiștii sunt o comunitate creștină dinamică și o populație internațională de circa treizeci și cinci de milioane de credincioși și aparținători, răspândiți în aproape toate țările lumii. Din anii 1920, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este cult recunoscut de statul român și prezintă oamenilor speranța unei lumi mai bune, posibilă prin întoarcerea lui Iisus Hristos pe pământ, dar și principii pentru o viață sănătoasă și plină de sens.

„Împreună pentru oameni” este o campanie organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, Centrul de Sănătate Podiș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA România), Asociația Serviciul Umanitar pentru Penitenciare, Asociația Ridică-te și umblă, Asociația Exploratori pentru viitor, Speranța TV, Proiect M TV, Radio Vocea Speranței, Asociația Conștiință și Libertate, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie.

Mai multe detalii și actualizări cu privire la activitățile din cadrul campaniei: https://impreunapentruoameni.ro/https://www.facebook.com/adventist.rowww.adventist.ro

Pentru mai multe informații despre Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, vă punem la dispoziție materialele de prezentare la standul de ieșire din spitalul amenajat la Sala de atletism.

Dragoș Mușat
Director Departament Comunicare și Relații Publice
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România
Sala de atletism Bacău, 3 aprilie 2022, ora 12:30
Contact: comunicare@adventist.ro