În Capitală a început maratonul vaccinării anti-COVID. Oricine dorește să se vaccineze o poate face până luni, la Sala Palatului și la Biblioteca Națională

08.05.2021 - Maratonul vaccinării anti-COVID a început astăzi în Capitală,  la ora 16.00. Au fost deschise 50 de cabinete pentru imunizare doar cu buletinul. Oricine dorește să se vaccineze o poate face până luni, la Sala Palatului și la Biblioteca Națională.
Startul maratonului s-a dat vineri la ora 16.00, când primele zece persoane au intrat în centrul de vaccinare de la Sala Palatului. Medicul Valeriu Gheorghiţă este unul dintre cei 1200 de voluntari, organizaţi în 3 schimburi, care participă la imunizare.
Primii doritori de vaccinare au venit la Sala Palatului cu câteva ore înainte. Iar la deschidere, zeci de persoane așteptau la intrare.
Maratonul vaccinării din București se desfășoară în două mari locaţii: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională, care ramân deschise non stop până luni dimineața, la ora 8.00.
Primele doze s-au administrat rapid și fără probleme.
În cele trei zile de maraton, şi la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională vor fi şi momente artistice susţinute de artişti de renume: operetă şi muzică de cameră.