Noul site www.rvs.ro, liantul dintre ascultatori, telespectatori si realizatorii RVS si Speranta TV

Din 1 iulie, noul site www.rvs.ro este cel mai important liant intre ascultatori, telespectatori si realizatorii RVS si Speranta TV.

Prima zi a lunii iulie vine in atentia ascultatorilor postului de Radio Vocea Sperantei cu un site nou-nout care beneficiaza, in primul rand, de o interfata prietenoasa. Accesbilitate mai mare, posibilitatea de a asculta piesele muzicale preferate direct pe site, precum si facilitarea votului melodiei saptamanii pe site sunt doar cateva dintre functiile care vor face din www.rvs.ro numarul unu in topul preferintelor ascultatorilor de pretutindeni. 

„Noul site www.rvs.ro, in forma in care vine in atentia tuturor incepand cu 1 iulie, este un proiect la care lucreaza de luni bune o intreaga echipa de oameni inimosi. Ne dorim sa fim mai accesibili, in pas cu noua tehnologie si in acelasi timp sa oferim mai multa interactivitate. De aceea acum, de exemplu, „melodia saptamanii" se poate vota direct pe site. Credem ca acest site constituie un instrument important de popularizare a valorilor sustinute de Radio Vocea Sperantei", a declarat redactorul-sef Radio Vocea Sperantei, Sorin Dinu.

„Sunt bucuros de aceasta posibilitate de a ne alinia tendintelor tehnologice actuale prin noul site www.rvs.ro. In acelasi timp, pentru ca multe emisiuni se difuzeaza in direct, simultan, la Radio Vocea Sperantei si la Speranta TV, am creat posibilitatea ca oricine doreste sa deschida fereastra de vizionare Speranta TV si de pe site-ul www.rvs.ro. Este o asociere pe care am gandit-o de mult timp. La nivel de imagine radioul si televiziunea trebuie sa se completeze armonios", a tinut sa precizeze Directorul de programe Speranta TV, Cristian Magura.

„Lucram de cateva luni bune la implementarea acestui site si pentru mine reprezinta un vis implinit. Imi doresc ca ascultatorii sa aiba parte de interactivitatea pe care si-o doresc si in mediul online. Tehnic nu a fost usor, dar bucuria concretizarii acestui proiect intrece orice truda personala", a spus administratorul site-ului www.rvs.ro, Cristian Sandu.

Cu mai multe imagini, cu muzica si un caracter interactiv, cu stiri si emisiuni ce pot fi urmarite oricand, dar si cu posibilitatea de a asculta sau a vizualiza in timp real emisiunile ce se difuzeaza, noul site www.rvs.ro implineste nevoia publicului fidel Radio Vocea Sperantei, dar si Speranta TV pentru modernitate in prezentarea unui mesaj deosebit, unic in mass-media romaneasca. 

„Este un moment fericit pe care il dedic tuturor celor ce ne urmaresc la radio, in primul rand. Sunt recunoscator pentru noua imagine a posturilor Radio Vocea Sperantei si Speranta TV si doresc sa multumesc atat colectivului care s-a implicat intr-un mod responsabil in realizarea acestui proiect, cat si dumneavoastra, dragi iubitori ai Sperantei pentru sustinerea permanenta. Dumnezeu sa fie laudat!", a concluzionat Directorul General Radio Vocea Sperantei si Speranta TV, Tiberiu Nica.

www.rvs.ro este site-ul oficial al postului de Radio Vocea Sperantei. 

Incepand cu data de 1 iulie 2016, www.rvs.ro reprezinta si cel mai important liant intre ascultatori, telespectatori si realizatorii RVS si Speranta TV. 

Sa ne bucuram impreuna de speranta!