O nouă actiune de igienizare a autobuzelor STB. Călătorii sunt atentionati să păstreze curătenia

08.07.2019 - Societatea de Transport Bucureşti anunţă că a fost efectuată o nouă acţiune de igienizare a autobuzelor, care au primit un program de spălare în interior şi exterior. În cadrul campaniei sunt avute în vedere şi adăposturile din staţii, pentru a li se reda aspectul „civilizat”.
„Societatea de Transport Bucureşti - STB SA continuă acţiunea de igienizare a vehiculelor de transport în comun. STB SA a reluat în acest weekend (6-7 iulie a.c.), la două luni după deschiderea unei noi etape, campania de curăţenie şi igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffitti-urilor”, se arată într-un comunicat al STB (fost RATB).
Treptat, toate vehiculele din parcul STB SA vor fi curăţate şi igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent, mai arată sura citată.
„Totodată, este aplicat un program special, etapizat, prin care adăposturilor din staţiile de tramvai li se redă aspectul civilizat. Anul trecut, STB SA a dotat autobazele cu staţii de spălare noi, moderne, iar prin această campanie îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători, dar şi un aspect decent al staţiilor de tramvai”, mai spun reprezentanţii Societăţii.