O nouă editie a programului "Rabla pentru electrocasnice". Vor fi emise vouchere pentru frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase

06.12.2022 - Bugetul alocat acestei ediţii este de 50 de milioane de lei.
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, îi avertizează însă pe cei care nu folosesc voucherele că nu se vor mai putea înscrie la următoarele ediţii.
Tichetele trebuie utilizate în 7 zile de la data validării, dar jumătate dintre cei care le obţin nu fac acest lucru, a declarat ministrul Mediului, în exclusivitate pentru televiziunea publică:
Tanczos Barna, ministrul Mediului, la "Banii, azi": Am introdus o nouă condiție, o interdicție de a mai participa la același tip de aparatură electrocasnică la următoarea sesiune, acest lucru cu siguranță îi va descuraja pe cei care se înscriu și nu folosesc voucherul respectiv. Primul pas a fost acela de a nu te mai lăsa, dacă ai venit la ladă frigorifică și nu ai folosit voucherul, să nu mai vii odată la ladă frigorifică. Dar se poate extinde. Anul viitor, dacă continuăm programul, putem să spunem că cei care au blocat programul și, practic, și-au bătut joc de posibilitatea de a beneficia de un asemenea sprijin financiar din partea statului, să nu mai aibă dreptul să participe.