1/2 lingurita sare de mare,
2 linguri ulei de masline extra virgin,
1 catel de usturoi tocat fin,
2 linguri suc de lamaie proaspat stors,
1 crenguta patrunjel proaspat, tocat,
1 tulpina ceapa verde taiata marunt
Rupe frunzele de Kale inlaturandu-le tulpina tare. Folosind un cutit mare, toaca-le marunt. Pune-le intr-un bol mare, impreuna cu rosiile cherry, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt.
Da conopida pe razatoare pana se marunteste. Adaug-o in salata si amesteca bine.
Intr-un castron mic, amesteca sucul de lamaie, usturoiul, sarea si uleiul de masline. Toarna sosul in castron si amesteca.
Pofta buna!
2 linguri ulei de masline extra virgin,
1 catel de usturoi tocat fin,
2 linguri suc de lamaie proaspat stors,
1 crenguta patrunjel proaspat, tocat,
1 tulpina ceapa verde taiata marunt
Rupe frunzele de Kale inlaturandu-le tulpina tare. Folosind un cutit mare, toaca-le marunt. Pune-le intr-un bol mare, impreuna cu rosiile cherry, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt.
Da conopida pe razatoare pana se marunteste. Adaug-o in salata si amesteca bine.
Intr-un castron mic, amesteca sucul de lamaie, usturoiul, sarea si uleiul de masline. Toarna sosul in castron si amesteca.
Pofta buna!