O reteta noua si gustoasa: paste cu dovlecei, morcov si ardei

Trebuie sa avem 500 de grame de paste, un ardei rosu, un morcov mare si un dovlecel potrivit. Ne mai trebuie trei catei de usturoi necuratati, oregano, piper, sare si ulei de masline.
Taiem ardeiul, morcovul si dovlecelul in betisoare. Punem in tigaie ulei si usturoiul necuratat, zbrobit, il lasam doua minute, apoi il scoatem si punem legumele cu sare, piper si oregano.
Le amestecam si le lasam pana se inmoaie. Putem sa punem intai morcovul, si peste doua-trei minute sa adaugam ardeiul si dovlecelul.
Cand pastele sunt fierte, se adauga legumele si se amesteca.
Sunt tare gustoase. Incercati si voi. Veti fi incantati de gustul delicios rezultat intr-un timp de preparare asa de scurt.
Va dau intalnire maine la rubrica De bun gust! Ingredientele principale vor fi vinetele. O reteta savuroasa. Nu o ratati! 
Cu drag, Dorelia Pironea! Pofta buna!